Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

07.10.2018

Rychle doruceni Prehledny web I presto, ze jsem platil zbozi pres internet, tak pri osobnim vyzvednuti jsem musel znovu zaplatit. Takovy omyl se stane, avsak vstricnost a rychlost pri komunikaci a vraceni penez byla opravdu skvela.

Obchod muzu jedine doporucit. Urcite to nebyl posledni nakup.

Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaše pochopení a milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

03.08.2018

Rychly a spolehlivy obchod.

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

13.07.2018

Dokonale zabalené

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

02.07.2018

I když nenajdete svoji velikost, tak Vám obchod obratem pošle nabídku toho, co Vám zaručeně bude sedět =) Mohla jsem si vybrat i jiné prádlo od Victoria´s Secret,

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

18.06.2018

příjemná komunikace rychlost doručení

Obchod doporučuji. Vstřícná a milá komunikace. S ochotou objednána jiná velikost na přání. Rychle doručeno. Krásně zabaleno a navíc i dáreček. Krásné a originální zboží.

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

11.06.2018

Velmi vkusně zboží zabaleno a ještě s dárečkem , no co víc si přát :):):)

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

25.05.2018

Rychlost a spolehlivost doruceni Milé zabalení

Vůbec žádná nevyhoda

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

19.04.2018

objednávka byla rychla a příjemný byl i dáreček,který mi dorazil i se zbožím

Dobrý den, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

16.04.2018

Skvělý obchod. Rychlá reakce na můj dotaz a poskytnutí rady. Přišlo mi nádherné zboží, překrásně zabalené a ještě přibalený dáreček jako třešnička na dortu. Určitě ráda zase něco nakoupím.

Dobrý den, Simčo, mockrát děkujeme za milé hodnocení. Spokojenost zákazníků je naší prioritou :-) Přejeme Vám krásný den Vaše Pinkies.cz

Rychlý kontakt
   
  +420 777 989 482
    info@pinkies.cz
    facebook.com/PINKIES.CZ
    instagram.com/PINKIES.CZ

 

 

Facebook
Copyright © www.pinkies.cz

© www.pinkies.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace